Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Reisinformatie Koh Phangan


Een ontdekkingstocht door de jungle, dansen op het strand van Hat Rin tijdens één van de Full Moonparty’s, met een boot langs de verborgen baaien aan de kust, een bezoek aan één van de bekendste meditatiecentra in Thailand. Koh Phangan is een veelzijdig eiland dat zowel voor de rustzoeker als de feestganger veel te bieden heeft.

Koh Phangan is bij velen vooral bekend vanwege de Full Moonparty’s. iedere maand verandert het strand van Haad Rin in een feestvloer van wit strand terwijl de fonkelingen van de volle maan weerspiegelen in de zee. Een avond in deze betoverende sfeer zult u nooit meer vergeten.

Maar Koh Phangan biedt meer. Ook voor rustzoekers is dit bounty eiland heel aangenaam met prachtige witte zandstranden en geweldige duik- en snorkellocaties. U kunt ook een bezoek brengen aan de Chinese tempel ‘Khuna Yin Shrine’ die een mooi uitzicht heeft over Loklum Bay of een cocktail drinken bij het “Thong Lang Viewpoint” in het Noorden van Koh Phangan met een schitterend uitzicht over de kust en het eiland.

Het binnenland is bedekt met tropisch bos, ook hier kunt u tal van activiteiten doen. Een rit op een olifant, zwemmen onder een waterval, een natuurwandeling door de jungle of een jeepsafari.

Koh Phangan ligt zo’n 20 km ten noorden van Koh Samui (ongeveer 500 km ten zuidwesten van Bangkok) en is bereikbaar per boot vanaf Surat Thani en Koh Samui.

Foto's


© 2015 333TRAVEL