bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina
In uw hangmat tussen de palmbomen genieten van een welverdiende rust, snorkelen boven één van de vele kleurrijke koraalriffen of paardrijden langs de kraakheldere kust. Koh Lanta is een onontdekt eiland met ruige natuur, prachtige stranden en schitterende duiklocaties.

Koh Lanta maakt onderdeel uit van een eilandengroep van meer dan 50 eilanden. Voor toeristen is Koh Lanta Yai de meest interessante bestemming. Koh Lanta Yai is een tropisch eiland dat nog redelijk onbekend is. De binnenlanden zijn bedekt met tropische bossen terwijl aan de westkust het ene prachtige strand het andere afwisselt.

De onderwaterwereld rond Koh Lanta is werkelijk sprookjesachtig. Het is zeker aan te raden om met een snorkel of duikspullen de omgeving te verkennen. U kunt ook een trip maken naar één van de afgelegen eilandjes als Koh Ha (o.a. met walvishaaien), Koh Rok Nok (prachtig koraal) of Koh Rok Nai (bijzondere vissen op kleurrijk koraal).

Het is zeker aan te raden om met een auto of motor naar het zuidelijkste puntje in Koh Lanta National Park te gaan waar u twee prachtige stranden vindt: Had Hin Ngam (prachtig rotsstrand) en Tanod Beach (palmbomen en zacht wit zand).

Koh Lanta ligt zo’n 70 km ten Zuidoosten van Krabi en is per boot bereikbaar vanuit Koh Phi Phi of Krabi. In de periode april tot en met oktober heerst het regenseizoen hier, waarbij het in dit gebied echt veel regent en er bijna geen toeristen komen. De hotels zijn leeg en de stranden worden niet bijgehouden en zelfs afgeschermd. Daarom bieden wij Koh Lanta niet aan in de zomer.