bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina
Thailand heeft een uitgebreide infrastructuur en het openbaar vervoer is bijzonder goedkoop en van goede kwaliteit. Tussen elke plaats van betekenis rijden bussen. Dit kunnen locale bussen zijn, maar ook luxe tourbussen. In Bangkok kunt u ook gebruik maken van de Skytrain of BTS, deze verbindt de belangrijkste uitgaans-, shopping-, en zakencentra snel en comfortabel.

De metro is een goed alternatief. Daarnaast is de taxi een veelgebruikt vervoermiddel. In Bangkok alleen al rijden 75.000 taxi’s. Controleer of de chauffeur de meter aanzet. Als u buiten Bangkok met de taxi reist, zult u moeten onderhandelen over de prijs. Het is verstandig om voor de terugreis het visitekaartje van uw hotel in het Thais mee te nemen.

Voor lange afstanden kunt u een binnenlandse vlucht nemen of met de nachttrein reizen. Binnenlandse vluchten zijn snel, comfortabel en relatief goedkoop, maar de nachttrein is een leuke, goedkope en ontspannen ervaring. Thailand heeft een efficiënt spoorwegnetwerk met 1e, 2e en 3e klas compartimenten.