Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Reisdocumenten in Dubai en de Emiraten


U hoeft voor Dubai geen visum vooraf te regelen. Houders van een Nederlands paspoort kunnen bij aankomst een zogenaamd visa-on-arrival (VOA) krijgen. Uw paspoort dient nog minimaal 6 maanden geldig te zijn bij aankomst in Dubai.

Het VOA is geldig voor een periode tot 30 dagen en wordt gratis verstrekt. Het kan eenmalig verlengd worden met nogmaals 30 dagen.

Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.

Foto's


© 2015 333TRAVEL