Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Rex Hotel (H412) 4 sterren

Rex Hotel

Leuke pluspunten om te weten

  • Ideaal gelegen in het centrum van de stad
  • Het hotel heeft een koloniale geschiedenis
  • Beschikt over vele faciliteiten

Dit deluxe hotel is in het begin van de 20e eeuw geopend, origineel als een Franse garage. Het is vervolgens een handelscentrum geworden met entertainment faciliteiten, om uiteindelijk in 1975 omgetoverd te worden tot hotel. Sinds jaar en dag is het gebouw daarom een bekend baken in de stad. Het ligt midden in het centrum en biedt vele faciliteiten, waardoor dit hotel een uitstekende uitvalsbasis is om de stad en de omgeving te verkennen.

Ligging
Het hotel ligt midden in het centrum van de stad. Op loopafstand vindt u o.a. het Ho Chi Minh City Museum en het Vincom Center winkelcentrum. De luchthaven ligt op ca. 7 km van het hotel.

Eten en drinken in het hotel
Het hotel biedt maarliefst 6 restaurants en bars. In de Rose Garden Grill & Beer vindt u westerse grillspecialiteiten maar ook een ruime keuze aan biermerken, waaronder Aziatische, Nederlandse, Belgische en Duitse bieren! Voor de Vietnamese keuken kunt u terecht in het Cung Dinh Restaurant, waar ook Vietnamese optredens worden gegeven. In het Hoa Mai Restaurant vindt u Vietnamese en Chinese gerechten, ook begeleid door live volksmuziek. Tenslotte kunt u de gehele dag voor eten en drankjes terecht in de Rooftop Garden, vanwaar internationale correspondenten ooit de Vietnam Oorlog versloegen! Hier heeft u een fantastisch uitzicht over de stad en kunt u genieten van drankjes en internationale gerechten.

Op de begane grond vindt u de Paradise Coffee Lounge, waar u de gehele dag terecht kunt voor koffie, ijs, cocktails, snacks etc. Of neem plaats in de Tea Lounge met uitzicht op de tuin. Hier kunt u kiezen aan drankjes en Vietnamese snacks.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een zwembad en een uitstekende spa, Le spa La Cochinchine. Hier vindt u ruime spakamers en een keuze aan behandelingen. Er is ook een casino. Verder heeft het hotel een fitnessruimte, gratis wifi-internet, 24-uurs roomservice en een wasservice.

Activiteiten in en rond het hotel
Vanuit het hotel wandelt u zo de stad in, met op loopafstand musea, winkels, restaurants en bars.

Inclusief ontbijt
Belangrijke informatie
Tegenover het hotel vinden bouwwerkzaamheden plaats. Dit bouwproject levert niet veel geluidsoverlast op en de gasten zullen zoveel mogelijk aan de achterkant van het hotel verblijven.

© 2016 333TRAVEL