Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Hotel » Vietnam » Ho chi minh stad

Hotels Ho Chi Minh Stad

7 hotels gevonden

Filter hier de gevonden reizen

Plaats Ligging
Faciliteiten
Labels

Hotels in Ho Chi Minh Stad


333TRAVEL biedt een grote verscheidenheid van hotels en resorts aan in Ho Chi Minh Stad Vietnam. Van eenvoudige middenklasse hotels tot en met 5-sterren trendy, boutique en zaken hotels. Voor elke wens en elk budget hebben wij een geschikt Ho Chi Minh Stad hotel in ons programma.
Le Duy Hotel 3ster sterren
Le Duy Hotel
Le Duy Hotel is een goed 3* hotel in het centrum van Ho Chi Minh Stad. Op slechts 5 minuten wandelen vindt u de Ben Thanh market. Een uitstekende uitvalsbasis om de stad en de omgeving te verkennen. Vanaf € 23 p.p.
New World Hotel 5ster sterren
New World Hotel
Het New World Hotel ligt ideaal in het centrum van de stad, op loopafstand van de Ben Thanh markt. Het hotel is voorzien van vele faciliteiten en het vriendelijke personeel zal ervoor zorgen dat het u aan... Vanaf € 67 p.p.
Rex Hotel 4ster sterren
Rex Hotel
Dit mooie hotel is gelegen midden in het centrum van de stad en heeft een rijke geschiedenis. Met een verblijf in dit hotel kunt u volop genieten van de stad, van de omgeving maar ook van de vele... Vanaf € 70 p.p.
Grand Hotel 4ster sterren
Grand Hotel
Het Grand Hotel is een prettig 4 sterren hotel met perfecte ligging in het hart van de stad Saigon. Het hotel heeft een warme uitstraling en is gebouwd in de indrukwekkende Frans koloniale stijl. Vanaf € 57 p.p.
Vien Dong 3ster sterren
Vien Dong
Het Vien Dong Hotel is een prima 3 sterren hotel met 109 kamers, heeft een uitstekende service en een goede centrale ligging, ideaal om de stad te verkennen vanuit een relaxte atmosfeer. Vanaf € 38 p.p.
Park Hyatt 5ster sterren
Park Hyatt
Park Hyatt Saigon, het beste hotel van de stad, qua luxe en service. Aan elk detail is gedacht, de faciliteiten zijn top, de restaurants zijn beroemd en gastvrijheid staat voorop. Bovendien is de locatie... Vanaf € 221 p.p.
333Trendy: Pullman Saigon Centre 5ster sterren
333Trendy: Pullman Saigon Centre
Het moderne, hippe Pullman Saigon Centre ligt in het centrum van Ho Chi Minh Stad. Naast een heerlijk zwembad heeft het hotel de hoogste rooftop bar van Ho Chi Minh Stad. Vanaf € 81 p.p.
Meer resultaten
© 2016 333TRAVEL