Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Hotel » Thailand » Kanchanaburi

Hotels Kanchanaburi

6 hotels gevonden

Filter hier de gevonden reizen

Plaats Ligging
Faciliteiten
Labels

Kanchanaburi hotels


333TRAVEL biedt een grote verscheidenheid van hotels en resorts aan in Kanchanaburi. Van eenvoudige middenklasse hotels tot en met 5-sterren trendy, boutique en luxe resorts. Voor elke wens en elk budget hebben wij een geschikt Kanchanaburi hotel in ons programma.
Pung Waan Resort en Spa 3ster sterren
Pung Waan Resort en Spa
Het Pung Waan Resort en Spa is gelegen op de bank van de Rivier de Kwai en vlakbij de beroemde Bridge over the River Kwai. Dit prachtige resort is schitterend gelegen en is ook nog eens van alle gemakken voorzien. Vanaf € 22 p.p.
River Kwai Jungle Raft 2ster sterren
River Kwai Jungle Raft
Deze bijzondere accommodatie is gelegen op een schitterende locatie midden op de Kwai Noi rivier. Er is geen elektriciteit in dit, uit hout en bamboe vervaardigde, op houten vlotten gebouwde 'floatel.' Vanaf € 47 p.p.
Felix River Kwai Resort 4ster sterren
Felix River Kwai Resort
Dit zeer sfeervolle aangelegd laagbouw resort bestaat uit 255 kamers die allen een heerlijke rust uitstralen, men is omgeven door heel veel natuur. Vanaf € 31 p.p.
333Trendy: U Inchantree 4ster sterren
333Trendy: U Inchantree
Het U Inchantree Kanchanaburi ligt schitterend aan de noordoever van de Kwai Yai rivier en heeft slechts 26 kamers; het is dus een heerlijk kleinschalig resort omringd door prachtige tuinen. Vanaf € 36 p.p.
The FloatHouse River Kwai 4ster sterren
The FloatHouse River Kwai
Verscholen tussen de bergachtige jungle van Kanchanaburi, treft u de drijvende luxueuze villa's van Float House River Kwai. Smaakvol ingericht met Thaise traditionele details en mooie teakhouten meubels. Vanaf € 66 p.p.
Dheva Mantra Resort and Spa 4ster sterren
Dheva Mantra Resort and Spa
Het Dheva Mantra Resort is een van de luxere resorts van Kanchanaburi. Het is gebouwd en ingericht in koloniale stijl. Het resort is gelegen in een uitgestrekte tuin, aan de River Kwai en op ca. Vanaf € 50 p.p.
Meer resultaten
© 2016 333TRAVEL