Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Hotel » Thailand » Cha am

Hotels Cha Am


333TRAVEL biedt een grote verscheidenheid van hotels en resorts aan in Cha Am. Van eenvoudige middenklasse hotels tot en met 5-sterren trendy, boutique en luxe resorts. Voor elke wens en elk budget hebben wij een geschikt Cha Am hotel in ons programma.

Filter hier de gevonden reizenPlaats Ligging
Faciliteiten
Labels

(4 hotels gevonden)
The Long Beach Cha Am hotel 3ster sterren
The Long Beach Cha Am hotel
Het Long Beach Cha Am hotel ademt een prettige sfeer uit. Dit uitstekende hotel, gelegen aan het lange boomrijke strand van Cha Am, is in de zomer van 2003 geheel gerenoveerd. Het hotel ligt aan de boulevard. Vanaf € 24 p.p.
Grand Pacific Sovereign 4ster sterren
Grand Pacific Sovereign
Het Grand Pacific Sovereign ligt in een oase van rust op ca. 1 km van het centrum van Cha Am. De vriendelijkheid en service in dit hotel zijn bijzonder en u kunt hier genieten van een ontspannen en luxueuze... Vanaf € 34 p.p.
The Regent Cha Am Beach Resort 4ster sterren
The Regent Cha Am Beach Resort
Dit prachtige resort is gelegen aan het lange zandstrand van Cha Am. Het The Regent Cha Am is een kindvriendelijk en comfortabel resort voorzien van uitgebreide faciliteiten. U zul hier volop genieten van... Vanaf € 29 p.p.
333Trendy: Veranda Resort en Spa 4ster sterren
333Trendy: Veranda Resort en Spa
Veranda Resort is een hip boutique resort met een modern Aziatische architectuur gelegen tussen Cha Am en Hua Hin. Alles in het resort is zo ontworpen om u maximale comfort te bieden. De kamers zijn luchtig... Vanaf € 70 p.p.
Meer resultaten
© 2016 333TRAVEL