Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Hotel » Nieuw zeeland » Auckland

Hotels Auckland

6 hotels gevonden

Filter hier de gevonden reizen

Plaats Ligging
Faciliteiten
Labels

Hotels in Auckland


333TRAVEL biedt een grote verscheidenheid van hotels en resorts aan in Auckland. Van eenvoudige middenklasse hotels tot en met 5-sterren trendy, boutique en luxe resorts. Voor elke wens en elk budget hebben wij een geschikt Auckland hotel in ons programma.
Auckland City Hotel 3ster sterren
Auckland City Hotel
De ingang en lobby van het zeer centraal gelegen Auckland City Hotel stammen al uit 1912. Hoewel de rest van het gebouw vernieuwd en aangebouwd is, heeft het toch z'n historische charme weten te bewaren. Vanaf € 48 p.p.
Best Western President Hotel 3ster sterren
Best Western President Hotel
Het Best Western President Hotel heeft een zeer centrale ligging in het centrum van Auckland. Het moderne hotel biedt u ruimte en comfort en biedt zowel studio's met kitchenette als familiekamers. Vanaf € 48 p.p.
Skycity Hotel 4ster sterren
Skycity Hotel
Qua locatie kunt u het niet beter treffen dan het Skycity Hotel, want u zit midden in het bruisende hart van Auckland. Het hotel is recentelijk gerenoveerd en beschikt over zoveel faciliteiten dat u bijna uw... Vanaf € 66 p.p.
Eden Park B&B 3ster sterren
Eden Park B&B
Het Eden Park Bed and Breakfast is een historische villa uit 1905, inmiddels prachtig gerestaureerd en ingericht als bed and breakfast, met slechts 4 slaapkamers. Vanaf € 76 p.p.
Sofitel Auckland Viaduct Harbour 5ster sterren
Sofitel Auckland Viaduct Harbour
Geniet van luxe, comfort op z'n best en een schitterende locatie in het Sofitel Auckland Viaduct Harbour. Het hotel ligt direct aan de gezellige haven van Viaduct Harbour, midden in het centrum van de stad. Vanaf € 73 p.p.
333Trendy: Hotel De Brett 5ster sterren
333Trendy: Hotel De Brett
In het hart van bruisend Auckland ligt het kleinschalige, trendy Hotel De Brett. Naast de strakke inrichting in industriële retrostijl is bovendien elk van de 25 kamers uniek ingericht, zodat elke kamer anders is. Vanaf € 122 p.p.
Meer resultaten
© 2016 333TRAVEL