Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Hotel » Nieuw zeeland » Auckland

Hotels Auckland

4 reizen gevonden

Filter hier de gevonden reizen

Plaats Ligging
Faciliteiten
Labels

Hotels in Auckland


333TRAVEL biedt een grote verscheidenheid van hotels en resorts aan in Auckland. Van eenvoudige middenklasse hotels tot en met 5-sterren trendy, boutique en luxe resorts. Voor elke wens en elk budget hebben wij een geschikt Auckland hotel in ons programma.
Best Western President Hotel 3ster sterren
Best Western President Hotel
Het Best Western President Hotel heeft een zeer centrale ligging in het centrum van Auckland. Het moderne hotel biedt u ruimte en comfort en is een uitstekende basis voor het begin van uw vakantie. Vanaf € 47 p.p.
Skycity Hotel 4ster sterren
Skycity Hotel
Qua locatie kunt u het niet beter treffen dan het Skycity Hotel, want u zit midden in het bruisende hart van Auckland. Het hotel is recentelijk gerenoveerd en beschikt over zoveel faciliteiten dat u bijna uw... Vanaf € 66 p.p.
Auckland City Hotel 3ster sterren
Auckland City Hotel
De ingang en lobby van het zeer centraal gelegen Auckland City Hotel stammen al uit 1912. Hoewel de rest van het gebouw vernieuwd en aangebouwd is, heeft het toch z'n historische charme weten te bewaren. Vanaf € 48 p.p.
333Trendy: Hotel De Brett 5ster sterren
333Trendy: Hotel De Brett
In het hart van bruisend Auckland ligt het kleinschalige, trendy Hotel De Brett. Naast de strakke inrichting in industriële retrostijl is bovendien elk van de 25 kamers uniek ingericht, zodat elke kamer anders is. Vanaf € 151 p.p.
Meer resultaten
© 2015 333TRAVEL