Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Hotel » Myanmar » pure

Hotels Myanmar


333TRAVEL biedt een grote verscheidenheid van hotels en resorts aan in Myanmar.
Van eenvoudige middenklasse hotels tot en met 5-sterren trendy, boutique en luxe resorts.

Voor elke wens en elk budget hebben wij een geschikt Myanmar hotel in ons programma.

Filter hier de gevonden reizenPlaats Ligging
Faciliteiten
Labels

(14 hotels gevonden)
Golden Island Cottages 3ster sterren
Golden Island Cottages
Het Golden Island Cottages was het allereerste hotel op palen in het meer gelegen en daarmee een begrip in deze omgeving. Hoewel het hotel een simpel hotel is, biedt het een unieke beleving middenop het meer. Vanaf € 37 p.p.
Hill Top Villa 3ster sterren
Hill Top Villa
Het Hill Top Villa, de naam zegt het al, ligt boven op een heuvel en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving. Het is een eenvoudig hotel, maar u kunt er helemaal in de omgeving opgaan en tot rust komen. Vanaf € 24 p.p.
Silver Beach Hotel 3ster sterren
Silver Beach Hotel
Het Silver Beach Hotel is een knus hotel, gelegen aan de noordzijde van het prachtige strand van Ngapali. Uw accommodatie bevindt zich in bamboe huisjes verspreid door een tropische tuin en biedt de... Vanaf € 33 p.p.
Amata Beach Resort 4ster sterren
Amata Beach Resort
Het Amata Beach Resort is een sfeervol 4* resort direct aan het prachtige brede strand van Ngapali Beach. De inrichting van het resort is kleurrijk en aangenaam, zodat u zich er volledig op uw gemak zult... Vanaf € 60 p.p.
Emerald Sea Resort 3ster sterren
Emerald Sea Resort
Het Emerald Sea Resort is een kleinschalig resort pal in het midden van het schilderachtige strand van Ngwe Saung. Het resort heeft slechts 23 kamers die ruim verspreid liggen over een tropische tuin. Vanaf € 66 p.p.
Bay of Bengal Resort 4ster sterren
Bay of Bengal Resort
Het Bay of Bengal Resort is één van de beste resorts van het schilderachtige Ngwe Saung Beach. Het resort is zeer ruimschalig opgezet en ligt uitgespreid over een grote tropische tuin. Qua decoratie is het... Vanaf € 0 p.p.
Conquerer Hotel 3ster sterren
Conquerer Hotel
In het Conquerer Hotel heeft men er naar gestreefd om het hotel in balans met de prachtige omgeving te ontwerpen. Het is ruim opgezet en de kamers liggen in houten huisjes verspreid door de tuin. Vanaf € 42 p.p.
Thazin Garden Hotel 3ster sterren
Thazin Garden Hotel
Het Thazin Garden Hotel is een populaire plaats om te verblijven, wanneer u tijdens de vakantie in Myanmar, de tempels van Bagan aandoet. Het hotel biedt een prima balans tussen prijs en kwaliteit en heeft... Vanaf € 45 p.p.
Aye Yar Riverview Hotel 4ster sterren
Aye Yar Riverview Hotel
Het Aye Yar Riverview Hotel is een comfortabel resort dat direct aan de Irrawaddy rivier in het oude gedeelte van Bagan ligt. Rondom vindt u vele oude tempels, maar ook gezellige restaurantjes. Vanaf € 46 p.p.
Mandalay City Hotel 3ster sterren
Mandalay City Hotel
Het Mandalay City Hotel biedt u de perfectie combinatie qua ligging. Het is er bijna een oase van rust in het drukke Mandalay. Vanaf de weg rijdt u via de oprijlaan een tropische tuin in... Vanaf € 31 p.p.
Mandalay Hill Resort 4ster sterren
Mandalay Hill Resort
Gelegen aan de voet van de heilige Mandalay heuvel, vindt u het Mandalay Hill Resort. Net buiten de drukte van de stad heeft u vanuit het hotel een mooi uitzicht over het Koninklijk Paleis met haar oude... Vanaf € 80 p.p.
Panorama Hotel 3ster sterren
Panorama Hotel
Het Panorama Hotel is een comfortabel hotel in hartje Yangon. Loop het hotel uit en wandel door de smalle straatjes waar het dagelijks leven van de Birmezen nog rustig voortkabbelt. Bij de rivier kunt u de... Vanaf € 31 p.p.
Kandawgyi Palace 4ster sterren
Kandawgyi Palace
Het Kandawgyi Palace hotel is een bijzonder hotel, gelegen aan de rand van het gelijknamige Kandawgyi meer. Ooit opgericht als de Rangoon Rowing Club die alleen bestemd was voor de buitenlandse notabelen... Vanaf € 62 p.p.
333Pure: The Strand Hotel 5ster sterren
333Pure: The Strand Hotel
The Strand Hotel Yangon ligt in het koloniale centrum van Yangon, op loopafstand van de rivier. Dit gebouw uit 1901 is volledig in Victoriaanse stijl opgetrokken en kan zich beslist meten met de grote... Vanaf € 170 p.p.
Meer resultaten
© 2016 333TRAVEL