Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Hotel » Maleisie » Penang

Hotels Penang


333TRAVEL biedt een grote verscheidenheid van hotels en resorts aan in Penang.
Van eenvoudige middenklasse hotels tot en met 5-sterren trendy, boutique en luxe resorts.
Voor elke wens en elk budget hebben wij een geschikt Penang hotel in ons programma.

Filter hier de gevonden reizenPlaats Ligging
Faciliteiten
Labels

(8 hotels gevonden)
Parkroyal Penang 4ster sterren
Parkroyal Penang
Het Parkroyal Penang Hotel is een net hotel van 7 verdiepingen met 324 kamers. Het heeft een prachtige centrale ligging direct aan het strand van Batu Ferringhi. Het hotel heeft vele faciliteiten. Vanaf € 83 p.p.
Bayview Beach Resort 3ster sterren
Bayview Beach Resort
Het Bayview Beach Resort is een 4 sterren hotel van 10 verdiepingen met 336 kamers. Prachtig gelegen aan de Noord West kust van Penang, ook wel Vanaf € 37 p.p.
Rainbow Paradise Beach Resort 4ster sterren
Rainbow Paradise Beach Resort
Het Rainbow Paradise Beach (v.h. Paradise Sandy Bay) is een prima 4 sterren appartementen complex van 25 verdiepingen met 310 units. Gelegen aan het strand van Tanjung Bungah, tussen het historische... Vanaf € 34 p.p.
Holiday Inn Penang 4ster sterren
Holiday Inn Penang
Een prima 4* familiehotel, gelegen aan het zandstrand van Batu Ferringhi. In de directe omgeving bevinden zich diverse bars en restaurant, evenals de gezellige avondmarkt. Vanaf € 34 p.p.
333Trendy: Hard Rock Hotel Penang 4ster sterren
333Trendy: Hard Rock Hotel Penang
Het Hard Rock Penang is het eerste hotel uit de Hard Rock keten in Maleisië. Het splinternieuwe hotel is geopend in september 2009 en biedt een goede service en luxe faciliteiten met een uniek 'Rock & Roll... Vanaf € 64 p.p.
Shangri-La Rasa Sayang 5ster sterren
Shangri-La Rasa Sayang
Een schitterend 5-sterren resort, gelegen aan het strand van Batu Ferringi. Het hotel maakt deel uit van de gerenommeerde Shangri-La hotelketen, waar service zeer hoog in het vaandel staat. Vanaf € 121 p.p.
Bayview Georgetown 3ster sterren
Bayview Georgetown
Een prima stadshotel, gunstig gelegen in het hart van het commerciële centrum van Georgetown. Het hotel biedt smaakvol ontworpen kamers, uitstekende service en uitgebreide faciliteiten. Vanaf € 35 p.p.
333Trendy: Lone Pine Hotel 4ster sterren
333Trendy: Lone Pine Hotel
Het in koloniale stijl gebouwde Lone Pine Hotel ligt verscholen in een idyllische omgeving van tropische tuinen, aan de kust van Penang. Dit is het enige luxe boutique hotel aan het strand van Batu Ferringhi. Vanaf € 61 p.p.
Meer resultaten
© 2016 333TRAVEL