Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Sichuan hotel - West Wing (H808) 4 sterren

Sichuan hotel - West Wing

Leuke pluspunten om te weten

  • Prima gelegen in stadscentrum
  • Ecologisch management

Het zeer modern en grote 4* Sichuan Hotel is verdeeld in een hoofdgebouw, een Zuid en West Wing. Het biedt alle moderne faciliteiten en is ideaal gelegen in het stadscentrum, op korte loopafstand van het centrale winkelgebied van de stad. In de naaste omgeving kun je ook vele restaurantjes en barretjes vinden.

Het hotel heeft een reputatie om haar moderne en unieke management en wordt gerespecteerd om haar milieuvriendelijke beleid.

Ligging
Het hotel is ideaal gelegen in het stadscentrum, op korte loopafstand van het centrale winkelgebied van de stad en een grote shoppingmall. In de omgeving zijn meerdere eetgelegenheden.

Eten en drinken in het hotel
In het Ji Wei restaurant, kunt u terecht om de pittige Sichuan keuken te leren kennen en Cantonese gerechten. In het Hu Jiang Chun restaurant kunt u vooral gerechten uit Shanghai bestellen. In the lobby bar is er dagelijks een high tea.

Faciliteiten
Er is een schoonheidssalon aanwezig en massage mogelijkheden en een sauna. U kunt ook een duik maken in het binnenzwembad. Het hotel heeft een shopping arcade en een business center. Het hotel biedt 24-uurs roomservice en er is een stomerij en wasserette aanwezig.


Activiteiten in en rond het hotel
Breng een bezoek aan Jinli Street, de oudste straat van de stad uit de Qin Dynastie. Hier kunt u genieten van de traditioneel gebouwde huizen en de vele stalletjes en winkeltjes met curiosa. Het is ook leuk om enkele lokale snacks te proeven.
Trakteer uzelf bijvoorbeeld op een ontspannen voetmassage om de jetlag te verdrijven, in een van de vele massagesalons.
Ook een leuk idee is om een andere specialiteit van Sichuan te proberen, namelijk Hotpot, een Chinese fondue: erg smakelijk! Uiteraard kan een bezoek aan Het Reuzenpanda centrum niet gemist worden.

Inclusief ontbijt

© 2016 333TRAVEL