Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Hotel » Cambodja » Phnom penh

Hotels Phnom Penh

5 reizen gevonden

Filter hier de gevonden reizen

Plaats Ligging
Faciliteiten
Labels

Hotels in Phnom Penh


333TRAVEL biedt een grote verscheidenheid van hotels en resorts aan in Phnom Penh. Van eenvoudige middenklasse hotels tot en met 5-sterren trendy, boutique en luxe resorts. Voor elke wens en elk budget hebben wij een geschikt Phnom Penh Cambodja hotel in ons programma.
Phnom Penh Hotel 4ster sterren
Phnom Penh Hotel
Dit prachtig gelegen hotel heeft alle mogelijke luxe en faciliteiten om uw verblijf tot een genot te maken. Vanaf € 48 p.p.
333Trendy: The Quay 4ster sterren
333Trendy: The Quay
Aan de rivier in Phnom Penh ligt dit kunstzinnig ingerichte hotel, met maar 16 kamers. Op loopafstand liggen het Royal Palace, enkele tempels, winkels en restaurants binnen handbereik. Vanaf € 44 p.p.
Ohana Hotel 3ster sterren
Ohana Hotel
Dit kleinschalige hotel ligt in het centrum van Phnom Penh, in een zijstraat die leidt naar de boulevard. Rondom het hotel vindt u dan ook vele restaurantjes en bezienswaardigheden. Vanaf € 31 p.p.
Villa Langka 4ster sterren
Villa Langka
Villa Langka is een sfeervol boutique hotel, rustig gelegen in het centrum van Phnom Penh. Het bestaat uit een oud gebouw in koloniale stijl en een nieuw gebouw in een kleurrijke, modernere stijl... Vanaf € 44 p.p.
Sofitel Phnom Penh Phokeethra 5ster sterren
Sofitel Phnom Penh Phokeethra
In het luxe Sofitel Phnom Penh Phokeethra, in sfeervolle koloniale stijl, kunt u rekenen op uitstekende service en alle comfort, zoals het een waar 5* hotel betaamt. Op loopafstand van het Royal Palace en... Vanaf € 125 p.p.
Meer resultaten
© 2015 333TRAVEL