bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina

Highlights Rajasthan - Delhi - India - R750

Highlights Rajasthan - Delhi - India
INCL. VLUCHTEN. Deze individuele rondreis brengt u langs de sprookjesachtige steden en landschapen van de staat Rajasthan in India. U bezoekt Jaisalmer in de Thar woestijn, de blauwe stad Jodhpur en maakt een boottocht in Udaipur. In Ranthambhore NP maakt u jungle safari's opzoek naar de tijger en uiteraard bezoekt u de Taj Mahal in Agra.

  Air France is de grootste Franse luchtvaartmaatschappij opgericht in augustus 1933. Ook is zij één van de oprichters van het Skyteam. Air France heeft in 2003 KLM overgenomen.

 • Dagelijks vluchten over de hele wereld
 • Eigen tv scherm met video-on-demand
 • Uitstekende service
 • Lid van het Skyteam

 • Vloot
  De vluchten van Air France worden uitgevoerd met Airbus en Boeing.

  Zoek hier uw vliegtickets met Air France :

  {include file="home_ticketsearch_include.tmpl"}
  Bagage
  Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 12 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

  Economy Class passagiers: 23 kg;
  Business Class passagiers: 2 koffers van maximaal 32 kg stuk.

  Vluchtschema
  Air France vliegt dagelijks naar verschillende bestemmingen over de hele wereld.

  Klassen
  Op vluchten van Air France kunt u Economy Class en Business Class vliegen.

  Economy Class
  De Economy Class biedt een uitstekende service en entertainment aan boord. Tijdens uw vlucht krijgt u een maaltijd en drankjes met of zonder alcohol. Uw vlucht vliegt voorbij met uw persoonlijke beeldscherm met videospelletjes en entertainment.

  Business Class
  Tijdens uw vlucht in de Business Class zit u heerlijk ruim en comfortabel. Het begint al voor uw vlucht, u heeft namelijk voorrang bij het inchecken en de bagageafgifte, een snellere doorgang bij de douane en voorrang bij het aan boord gaan en het afhalen van uw bagage.
  Tijdens uw vlucht krijgt u een 3-gangen menu geserveerd, de Franse keuken is hier in terug te vinden. Tussendoor zijn drankjes en snacks verkrijgbaar.
  Bent u niet aan genieten van een heerlijke maaltijd of een goed glas Franse wijn, dan is er nog de entertainment aan boord. Uw stoel is voorzien van een stopcontact, een telefoon en een leeslampje.

  Inchecken op Schiphol
  Air France biedt verschillende incheckmogelijkheden op Amsterdam Airport Schiphol en andere luchthavens wereldwijd. De check-in balie van Air France op Schiphol bevindt zich in vertrekhal 2. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

16-daagse privé rondreis India

vanaf
1766 p.p.