bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina

Discover Noord-Vietnam - Hanoi - Vietnam - R662

Discover Noord-Vietnam - Hanoi - Vietnam
INCL. VLUCHTEN. Deze rondreis laat u kennismaken met een variatie aan hoogtepunten in Noord-Vietnam. Na de hoofdstad Hanoi bezoekt u het Cuc Phuong Nationaal Park, gevolgd door de kleurrijke markten in Sapa. U eindigt met een cruise in het werelderfgoed Halong Bay.

  Vietnam Airlines is opgericht in 1976 als Hang Khong Viet Nam als een onderdeel van de Noord-Vietnamese luchtmacht. Na de hereniging van Noord en Zuid-Vietnam werd de naam in 1989 gewijzigd in Vietnam Airlines en in 1996 geprivatiseerd. Sinds juni 2010 is Vietnam Airlines een SkyTeam member.

 • Moderne vloot
 • Eigen TV scherm
 • Keuze uit Aziatische en Europese maaltijden
 • Prima service

 • Zoek hier uw vliegtickets met Vietnam Airlines :

  {include file="home_ticketsearch_include.tmpl"}
  Vloot
  De vloot van Vietnam Airlines bestaat uit 70 vliegtuigen. De vloot bestaat uit onder andere uit de Boeing 777, Airbus 330, ATR 72 en de Fokker 70. Op de vluchten naar Vietnam wordt meestal gevlogen met de Boeing 777.

  Bagage
  Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

  Economy Class passagiers: 30 kg.
  Economy Deluxe Class passagiers : 40 kg.
  Business Class passagiers: 40 kg.

  Vluchtschema
  Vietnam Airlines vliegt dagelijks vanaf Amsterdam via Parijs, Frankfurt en Londen Gatwick.

  Klassen
  Vliegt u met Vietnam Airlines dan kunt u Economy Class, Economy Deluxe Class en Business Class vliegen.

  Economy Class
  De Economy Class biedt een uitstekende service en entertainment aan boord. Tijdens uw vlucht krijgt u een keuze uit een Aziatische of een Europese maaltijd. U beschikt over uw eigen TV scherm in de stoel voor u met diverse entertainment.

  Economy Deluxe Class
  De service is gelijk aan Economy Class. Echter heeft de passagier meer beenruimte (97cm) dan in Economy Class (82cm) en 40kg bagagevrijdom.
  De breedte van de stoelen is gelijk.

  Business Class
  De Business Class stoelen zijn ruim en comfortabel. Aan boord is een uitstekende service. Uw stoel is 51 cm breed en u kunt uw stoel 150 graden verstellen. U heeft voorrang bij het inchecken en instappen. Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen TV scherm en daarbij kunt u genieten van een Aziatische of Europese maaltijd.

  Inchecken op Schiphol
  De check-in balie van KLM en Air France bevindt zich in vertrekhal 2, de check-in balie van Lufthansa bevindt zich in vertrekhal 1. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

11-daagse privé rondreis Vietnam

vanaf
1770 p.p.