bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina

Highlights Rajasthan Deluxe - Delhi - India - R751

Highlights Rajasthan Deluxe - Delhi - India
INCL. VLUCHTEN. Deze individuele rondreis brengt u langs de sprookjesachtige steden en landschapen van de staat Rajasthan in India. U bezoekt Jaisalmer in de Thar woestijn, de blauwe stad Jodhpur en maakt een boottocht in Udaipur. In Ranthambhore NP maakt u jungle safari's opzoek naar de tijger en uiteraard bezoekt u de Taj Mahal in Agra.

  De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, KLM, werd opgericht in oktober 1919 en is daarmee de oudste, nog onder de oorspronkelijke naam bestaande, operationele luchtvaartmaatschappij ter wereld. Een aantal jaar geleden is KLM overgenomen door Air France.

 • Nederlandse luchtvaartmaatschappij
 • Nederlands sprekende crew
 • Dagelijks vluchten over de hele wereld
 • Eigen tv scherm met video-on-demand

 • Zoek hier uw vliegtickets met KLM :

  {include file="home_ticketsearch_include.tmpl"}
  Vloot
  De vluchten van KLM worden uitgevoerd met Boeing, Airbus en Fokker.

  Bagage
  Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 12 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

  Economy Class passagiers: 23 kg;
  Business Class passagiers: 2 koffers van maximaal 32 kg stuk.

  Vluchtschema
  KLM vliegt dagelijks naar verschillende bestemmingen in Azië en Amerika.

  Klassen
  Op vluchten van KLM kunt u Economy Class en Business Class vliegen.

  Economy Class
  De Economy Class biedt een uitstekende service en entertainment aan boord. Tijdens uw vlucht krijgt u een maaltijd en drankjes met of zonder alcohol. Uw vlucht vliegt voorbij met uw persoonlijke beeldscherm met videospelletjes en entertainment.

  Business Class
  Tijdens uw vlucht in de Business Class zit u heerlijk ruim en comfortabel. Het begint al voor uw vlucht, u heeft namelijk voorrang bij het inchecken en de bagageafgifte, een snellere doorgang bij de douane en voorrang bij het aan boord gaan en het afhalen van uw bagage.
  Tijdens uw vlucht krijgt u een 3-gangen menu geserveerd, bereidt door een Nederlandse topkok. Tussendoor zijn drankjes en snacks verkrijgbaar.
  Bent u niet aan genieten van een heerlijke maaltijd of glas wijn, dan is er nog de entertainment aan boord. Aan boord van de Boeing 777 en de Airbus A330 zijn slaapstoelen met massagestand, privé beeldscherm, laptopaansluiting, telefoon en e-mail/sms-service.

  Inchecken op Schiphol
  KLM biedt verschillende incheckmogelijkheden op Schiphol. De check-in balie van KLM op Schiphol bevindt zich in vertrekhal 2. Reist u naar Amerika met vertrek vanaf 4 december, dan bevindt de check-in balie zich in vertrekhal 1. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

16-daagse privé rondreis India

vanaf
1902 p.p.