bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina

Paradijselijk West-Maleisie - Langkawi - Maleisië - R464

Paradijselijk West-Maleisie - Langkawi - Maleisië
INCL. VLUCHTEN. Begin uw droomreis met een bezoek aan Kuala Lumpur, waarna u drie eilanden langs de westkust van Maleisië aandoet: Pangkor, Penang en Langkawi. Eilanden met een eigen karakter, maar met één overeenkomst: het zijn stuk voor stuk paradijsjes.

  Malaysia Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Maleisië opgericht in 1937. De thuisbasis ligt in Kuala Lumpur, vanuit daar kunt u naar vele bestemmingen doorvliegen. Malaysia Airlines heeft diverse awards op haar naam staan en is bekroond met 5 sterren.

 • 5-sterren luchvaartmaatschappij
 • Dagelijkse vluchten naar Kuala Lumpur en verdere bestemmingen
 • Eigen tv scherm met video-on-demand
 • Prima service

 • Zoek hier uw vliegtickets met Malaysia Airlines :

  {include file="home_ticketsearch_include.tmpl"}
  Vloot
  De vloot van Malaysia Airlines bestaat uit 101 vliegtuigen. De vloot bestaat onder andere uit de Boeing 737-400, 777-200, Airbus A330-200 en Airbus A380. Tijdens uw vlucht van Amsterdam naar Kuala Lumpur wordt er gevlogen met de Boeing 777-200.

  Bagage
  Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

  Economy Class passagiers: 30 kg.
  Business Class passagiers: 40 kg.
  First Class passagiers : 50kg.

  Vluchtschema
  Malaysia Airlines vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Vanuit Kuala Lumpur kunt u verder vliegen naar bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

  Klassen
  Vliegt u met Malaysia Airlines dan kunt u Economy Class en Business Class vliegen.

  Economy Class
  De Economy Class stoelen zijn comfortabel. U kunt u zelf vermaken met het kijken van films, het spelen van computerspelletjes of het luisteren naar verschillende muziekzenders. Ook zult u worden voorzien van drankjes, hapjes en maaltijden tijdens de vlucht.

  Business Class
  De Business Class stoelen zijn ruim, comfortabel en bieden u veel privacy. Aan boord is een prima service. U heeft voorrang bij het inchecken en u heeft toegang tot de lounges. Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen TV scherm en daarbij kunt u genieten van een zorgvuldig geselecteerde maaltijd.

  Inchecken op Schiphol
  De check-in balie van Malaysia Airlines bevindt zich in vertrekhal 3, rij 30. Recht tegenover de check-in balie bevindt zich de ticket- en servicebalie. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

16-daagse combinatie-reis Kuala Lumpur, Pangkor, Penang & Langkawi

vanaf
1343 p.p.