bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina

Discover Sri Lanka Deluxe - Colombo - Sri Lanka - R206

Discover Sri Lanka Deluxe - Colombo - Sri Lanka
INCL. VLUCHTEN. Ontdek tijdens deze veelzijdige rondreisde theeplantages, lang verborgen koningssteden in de jungle, boeddhistische grottentempels en de schitterende stranden van Sri Lanka. Tijdens deze 14-daagse privé -rondreis verblijft u in deluxe accommodaties.

  Emirates is een snelgroeiende luchtvaartmaatschappij opgericht in 1985 door de regering van de Verenigde Emiraten. Emirates is een luxueuze luchtvaartmaatschappij en heeft meer dan 300 prijzen op haar naam staan.

 • Luxueuze luchtvaartmaatschappij
 • Uitstekende service
 • Uitgebreid entertainment systeem
 • Ruime, comfortabele Economy Class

 • Vloot
  De vloot van Emirates bestaat bijna 200 vliegtuigen. Op het traject Amsterdam – Dubai wordt er met de Airbus A380 en de Boeing 777 gevlogen. Op het traject Düsseldorf – Dubai wordt meestal met de Boeing 777-300 gevlogen.

  Zoek hier uw vliegtickets met Emirates :

  {include file="home_ticketsearch_include.tmpl"}
  Bagage
  Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

  Economy Class passagiers: 30 kg;
  Business Class passagiers: 40 kg.

  Vluchtschema
  Emirates vliegt dagelijks 2 x vanaf Amsterdam en 2 x vanaf Düsseldorf naar Dubai. Vanuit daar kunt u doorvliegen naar één van de vele bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

  Klassen
  Met Emirates kunt u Economy Class, Business Class en First Class vliegen.

  Economy Class
  De Economy Class is ruim, comfortabel en biedt een uitstekende service. U krijgt drankjes, hapjes en maaltijden aan boord. Ook hoeft u zich niet te vervelen tijdens de vlucht, u heeft uw eigen TV scherm met een zeer uitgebreid entertainment systeem.

  Business Class
  De Business Class stoelen zijn ruim en comfortabel die u alle gelegenheid geven om te slapen, dineren, werken, spelen en uitgerust aan te komen op uw bestemming. Uw stoel is voorzien van een stopcontact voor uw laptop en een telefoon. Bent u klaar met uw werk, kunt u uw stoel omtoveren tot een bed. Aan boord is een uitstekende service en kunt u gebruik maken van de lounge. U heeft voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges. Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen TV scherm en daarbij kunt u genieten van een zorgvuldig geselecteerde maaltijd.

  Inchecken op Schiphol
  De check-in balie van Emirates bevindt zich in vertrekhal 3. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

  Inchecken op Düsseldorf
  De check-in balie van Emirates bevindt zich in Terminal C. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

14-daagse privé rondreis Sri Lanka

vanaf
1959 p.p.