bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina

Pangkor Laut Resort - Pangkor - Maleisië - A381

5 sterren
Pangkor Laut Resort - Pangkor - Maleisië
Pangkor Laut is een prachtig privé eiland met het sprookjesachtige Emerald Bay, genoemd naar het smaragdgroene water dat samen met de zachte witte stranden en de groene vegetatie op de achtergrond en fantastische scenery vormt. Een verblijf in het enige resort op dit eiland, het exclusieve Pangkor Laut Resort, wordt ook wel gedefinieerd als een onuitwisbare ervaring!

  Malaysia Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Maleisië opgericht in 1937. De thuisbasis ligt in Kuala Lumpur, vanuit daar kunt u naar vele bestemmingen doorvliegen. Malaysia Airlines heeft diverse awards op haar naam staan en is bekroond met 5 sterren.

 • 5-sterren luchvaartmaatschappij
 • Dagelijkse vluchten naar Kuala Lumpur en verdere bestemmingen
 • Eigen tv scherm met video-on-demand
 • Prima service

 • Zoek hier uw vliegtickets met Malaysia Airlines :

  {include file="home_ticketsearch_include.tmpl"}
  Vloot
  De vloot van Malaysia Airlines bestaat uit 101 vliegtuigen. De vloot bestaat onder andere uit de Boeing 737-400, 777-200, Airbus A330-200 en Airbus A380. Tijdens uw vlucht van Amsterdam naar Kuala Lumpur wordt er gevlogen met de Boeing 777-200.

  Bagage
  Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

  Economy Class passagiers: 30 kg.
  Business Class passagiers: 40 kg.
  First Class passagiers : 50kg.

  Vluchtschema
  Malaysia Airlines vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Vanuit Kuala Lumpur kunt u verder vliegen naar bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

  Klassen
  Vliegt u met Malaysia Airlines dan kunt u Economy Class en Business Class vliegen.

  Economy Class
  De Economy Class stoelen zijn comfortabel. U kunt u zelf vermaken met het kijken van films, het spelen van computerspelletjes of het luisteren naar verschillende muziekzenders. Ook zult u worden voorzien van drankjes, hapjes en maaltijden tijdens de vlucht.

  Business Class
  De Business Class stoelen zijn ruim, comfortabel en bieden u veel privacy. Aan boord is een prima service. U heeft voorrang bij het inchecken en u heeft toegang tot de lounges. Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen TV scherm en daarbij kunt u genieten van een zorgvuldig geselecteerde maaltijd.

  Inchecken op Schiphol
  De check-in balie van Malaysia Airlines bevindt zich in vertrekhal 3, rij 30. Recht tegenover de check-in balie bevindt zich de ticket- en servicebalie. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

10-daagse strandvakantie Maleisië

vanaf
1726 p.p.